Shop Mobile More Submit  Join Login
Instalarea programului Picasa versiunea 3.9 by Nemesis777 Instalarea programului Picasa versiunea 3.9 by Nemesis777

Programul Picasa va este oferit gratuit de catre Google.

V-ati dorit vreodata un program gratuit care sa va permita organizarea automata a colectiei dumneavoastra de fotografii digitale, avand in acelasi timp o interfata simpla si intuitiva? Daca da, atunci Picasa este programul potrivit pentru dumneavoastra. Acesta va permite organizarea si editarea (inlaturarea ochilor rosii, ajustarea culorii si a luminozitatii) fotografiilor digitale, precum si crearea de albume, atat pe calculatorul propriu cat si folosind serviciul online gratuit, Picasa Web Albums, acesta din urma oferind posibilitatea distribuirii acestora catre prieteni, familie, sau chiar a intregii lumi. Pentru folosirea serviciului Picasa Web Albums aveti insa nevoie de un cont Google (pentru crearea unui cont Google urmati pasii din urmatorul articol >Link catre articol<). Picasa ofera functii de importare a fotografiilor direct de la scaner, aparat foto digital sau dintr-un director specificat de catre dumneavoastra, precum si uploadarea directa a acestora catre serviciul Picasa Web Albums. Ulterior va este permisa expedierea acestora pe e-mail, crearea de colaje si chiar scrierea unui CD. Fie ca vreti sa il faceti cadou unei persoane dragi, sau vreti sa faceti un Back-up albumelor existente, Picasa este programul pentru dumneavoastra.

In continuare va voi explica pasii ce trebuiesc parcursi pentru instalarea programului Picasa.

Pasul 1. Descarcarea programului se face accesand site-ul >DOWNLOAD< si apasand butonul Download Picasa.

Pasul 2. La mesajul de confirmare apasati butonul Run pentru descarcarea programului.

Pasul 3. Asteptati scanarea de securitate a programmului, ce a fost descarcat pe calculatorul dumneavoastra.

Pasul 4. Va v-a fi prezentata fereastra de instalare a programului, pentru a continua instalarea apasati butonul I Agree.

Atentie: Apasarea butonului "I Agree" confirma acordul dumneavoastra cu licenta si termenii de utiluzare ai programului, oferite de catre producator.

Pasul 5. Apasati apoi butonul Install pentru a incepe procesul de instalare al programului.

Pasul 6. Procesul de instalare isi v-a urma cursul, ulterior fiindu-va prezentata fereastra de finalizare a procesului de instalare. Pentru a finaliza instalarea programului apasati butonul Finish.

Atentie: Dupa apasarea butoului "Finish" programul v-a pornii automat. Daca nu doriti pornirea programului dupa procesul de instalare, debifati casuta "Run Picasa 3" inaintea apasarii butonului "Finish".

Programul gratuit Picasa, oferit de catre Google este acum instalat si functional.
Pentru a afla mai multe despre functiile si optiunile oferite de programul Picasa cititi urmatorul articol: >Link catre articol<.
 

Picasa 3.9 Install Instructions (Romanian).
<html>
<body>
<img src="[link]" width="125" height="42" />
</body>
</html>
THIS IS JOUST AN EXAMPLE!
The owner of this deviation has disabled comments.
×Details

Submitted on
January 10, 2012
File Size
969 KB
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
1,101
Favourites
1 (who?)
Comments
Disabled
Downloads
39
×